Over mij

Geschiedenis

Sandra van Rooijen

Geboren in 1972 te Utrecht waarna ik vanaf mijn 4e opgroeide in een klein stadje in de omgeving.

Na een geweldige tijd op het L.H.N.O waar ik vooral genoot van mijn vrijheid besloot ik naar het middelbaar Middenstand onderwijs te gaan.

Ik wilde ondernemer worden!

Helaas zorgde de scheiding van mijn ouders er voor dat ik die opleiding in het tweede jaar moest afbreken. De afstand tot de school was te groot en de impact van de scheiding te diep.

En zo startte ik mijn carrière in de mode branche!

Realistisch als ik toen al was. Bedacht ik dat er maar weinig “oudere” dames als verkoop medewerkster in de modieuze zaken, waar ik toen werkte, zouden achterblijven.

Reden dus om goed na te denken over een carrière voor de toekomst.

En zo vloog ik, nu vrijwillig, weer de schoolbanken in. Om in de voetsporen van mijn moeder te treden en het financiële vak in te gaan!

Het vrije gevoel en de ondernemersgeest steeds als een rode draad door mijn loopbaan heen. Wat er voor zorgde dat ik meestal tussen de 4 en 5 jaar wel weer op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.

In september 2017 besloot ik mijn schatten te verzamelen en mijn kennis anders in te gaan zetten. Zo ontstond VFP Support. In eerste instantie bedoeld om kleine ondernemers te ontlasten.

Al gauw merkte ik dat ik met de persoonlijke aandacht en betrokkenheid mijn klanten aan het spiegelen was en ze zich ontwikkelde tot ware ondernemers. Waarbij ik de creativiteit en de sprankel weer terug zag komen in de ondernemer.

Wat een mooi cadeau om te zien. En wat ben ik steeds dankbaar dat ik hieraan mee mag werken.

Het is dan ook meer en meer mijn missie geworden om ondernemers weer grip op de onderneming te geven. PUUR door een stukje coaching en mooi trainingsmateriaal aan te bieden.

Wat mag ik voor je doen?

Ondersteuning

Disclaimer & Cookies                                                                                                  Privacy statement

 

Geef een reactie