365 dagen winst en salaris

Toe aan salaris uit je onderneming?

Herken je dit?

Je ontvangt, een tijdje na het afsluiten van het boekjaar, de jaarstukken van je boekhouder en springt een gat in de lucht wanneer je ziet dat je eind vorig jaar een leuke winst hebt gedraaid. Dat was echter alweer een paar maanden geleden en je hebt eigenlijk geen idee waar die winst nu precies gebleven is. Op je bank is er niets meer van terug te vinden en je vraagt je af hoe dit nu kan.

Bovendien presenteert je boekhouder je in het rapport gelijk de bedragen die jij nog moet afdragen aan de belastingdienst. En ontvang je doodleuk ook nog zijn rekening.

Even slaat de paniek toe, want je hebt nog geen idee waar je dit geld nu weer vandaan moet halen.

Maar als echte ondernemer ben je natuurlijk hartstikke innovatief en al snel bedenk je een strategie om je omzet te verhogen zodat je de belasting en die rekening, gewoon op tijd kunt betalen.

Ook een maandje geen salaris uitbetalen neem je op de koop toe. Je hebt nog wel wat spaargeld of je partner verdiend genoeg zodat jullie ook deze maand wel weer vooruit komen. Een vast salaris betaal jij jezelf toch nog steeds niet uit.

Bovendien de omzet stijgt nog steeds ieder jaar, dus het gaat goed!

Maar wat als je jezelf nu eens voorop stelt?

Wanneer jij jezelf gaat zien als de beste werknemer. Zou je in dienst van een werkgever, voor de uren en de inzet die jij doet, een goed salaris verdienen? Wellicht ontvang je zelfs een winst uitkering. Waarom is je inzet binnen je eigen onderneming dan minder waard?

Stel je voor!

Je neemt jezelf serieus en gaat jezelf iedere maand een vast salaris uitbetalen. Maandelijks weet je wat er binnen komt en je hebt geen zorgen meer over de hypotheek en alle woonlasten. Ook kun je weer eens, zonder je ongemakkelijk te voelen, geld uitgeven voor nieuwe kleding of een bezoekje aan de kapper. Klinkt dat niet zoals het is wanneer je bij een werkgever op de loonlijst staat?

Maar wat denk je ervan als jouw boekhouder net een hoop werk heeft verzet om jouw financiële cijfers mooi op te poetsen. Hier en daar heeft hij wat geschoven en er zijn nog wat afschrijvingen en andere boekingen opgevoerd, zodat jouw jaarstukken er weer gelikt uitzien. Het jaar is afgesloten en dus komt de rekening en de belasting afdracht er weer aan.

Maar dit jaar heb jij rust want je weet dat je voor die belastingaangifte genoeg opzij hebt gezet.

Bovendien geniet je nu net van je winstuitkering, want je hebt je partner zojuist verrast met een mini break naar de zon.

Wil je ook leren hoe je winst en salaris overhoudt?

365 dagen winst & salaris

Stappenplan waarin je:

 • leert bankboekhouden (instant inzicht in je financieën)
 • hoe je direct winst & salaris genereren
 • belastingen gaat reserveren en rust ervaart over je aangiftes
 • je  eigen netto kritische waarde gaat berekenen
 • gaat werken met templates
 • leert begrotingen te maken
 • leert over investeringen (plannen maken, hoe reserveren, passief inkomen of investeren in je bedrijf?)

Naast de online lessen en templates. Ontvang je ondersteunende e-mails en kun je deelnemen aan de besloten facebookgroep waar je naast extra opdrachten ook feedback en ondersteuning krijgt van mede ondernemers.

Online lessen

De online lessen vind je in de leeromgeving. En bevatten een uitleg met opdrachten die je direct kunt toepassen in je eigen onderneming.

Betaling

Voor de normale en gold pakketten is betaling in termijnen mogelijk.

Templates

Naast de online lessen vind je templates voor bijvoorbeeld berekeningen, verdelingen en begrotingen.

Stappenplan voor de toekomst

Na het volgen van alle online lessen heb je een stappenplan dat je kunt blijven gebruiken. Hiermee blijf je bouwen aan je eigen onderneming.

Wat past bij jou?

365 dagen winst in salaris volg je in je eigen tempo

De lessen staan klaar in de online leeromgeving. Daarnaast vind je aanvullende opdrachten in de Facebookgroep, waar je mede ondernemers om feedback kunt vragen.

Bij iedere cursus heb je recht op mail support. 

Maar wil je net wat meer of heb je behoefte aan een stok achter de deur. Dan kan een uitgebreider pakket uitkomst bieden. 

Lees hieronder welke pakketten wij aanbieden.

BASIS

Meest gekozen

Gold

 • Online lessen 1 jaar toegang tot Winst en Salaris
 • Facebookgroep
 • Mail Support

€ 97,-

 • Online lessen Winst & Salaris, WGGG
 • Facebookgroep
 • Mail Support
 • Strategie sessie (2x30min)
 • Quick scan (digitaal)

€ 497,-

 • Online lessen Winst & salaris, WGGG
 • Facebookgroep
 • Mail Support
 • Strategie sessies (4x30min)
 • Quick scan (digitaal)

€ 997,-

Veel gestelde vragen

365 dagen winst en salaris is een online stappenplan. Hierin leer je o.a. bankboekhouden, waarmee je instant inzicht krijgt in de financiële gezondheid van je bedrijf. Je leert jezelf winst en salaris uit te betalen. En gaat aan de slag met het stellen van financiële doelen waarmee je bedrijf zal groeien.

Je kunt al vanaf 97,- deelnemen aan de online training.

Wil je meer halen uit het lesmateriaal en de stappen begeleid integreren in je onderneming dan is het normale of gold pakket een aanrader. 

Hierin begeleid ik je ook nog eens met een tal van strategie sessies. In het Gold pakket maken we daarnaast een Quick scan van je onderneming. Dit is een financiële scan waarmee ik je huidige en doelpercentages kan vaststellen.

Bij het normale en gold pakket heb je de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen.

Dit is afhankelijk van de training die je kiest.

Bij de basis en normale training is de online omgeving 1 jaar beschikbaar. In het Gold pakket kun je 2 jaar bij het lesmateriaal. 

Na afloop van de termijn kun je per maand kiezen voor toegang tot het lesmateriaal en de bibliotheek. Hiervoor betaal je per maand een bedrag vanaf € 2,50.

Lorem ipsum dolor sit amet, adhuc labores honestatis pro ne. Pri tantas epicuri inciderint te, nibh efficiendi disputationi ex pri. At facer theophrastus eum, has nulla bonorum vituperata at. Eos utroque consequuntur an, case solum his ei.

Workflow Optimization is a cross platform message optimization app for all devices. Contact Us

wat andere ondernemers zeggen

Volgt
Annemarlies van Middelkoop-Meijer
Kukelure & Signora Anna
Volgt
Frank Bosma
Garage Bosma
Volgt
Hester Tielrooy
Natuur en Intiutie
%d bloggers liken dit: