Geen categorie

Welkom terug

De vakantie is weer bijna voorbij……

Maar voor onze jongens niet.

Zij hebben nog een weekje om te genieten van het niets doen…., uitslapen en laat naar bed gaan.

En dat bevalt ze natuurlijk goed!

En terwijl het Zuiden alweer aan de gang is sluit de oudste aan bij de plaatselijke traditie. Hij viert nog vijf dagen feest tijdens de zomerfeesten in de binnenstad.

Maar voor ons zit er niets anders op!

Hoe lang je er ook naar uitkijkt …….. het vliegt voorbij!

En dat is niet zo gek!

De eerste week van de vakantie is vooral besteed aan het afronden van zaken. Waarvan ik natuurlijk zelf vond dat het nog even moest gebeuren. De zaken en het huis moesten natuurlijk goed verzorgd achterblijven.

Toen dat eenmaal in kannen en kruiken was begon de echte uitdaging. De voorbereiding op onze autoreis naar de Ardèche met onze 3 puberende jongens.

 Dit betekende voor mij eigenlijk maar één ding. Georganiseerd en weloverwogen INPAKKEN.

Dat was althans mijn plan!

Gelukkig werd een deel van die taak al uitgevoerd door de moeder van de jongste twee. Die tot mijn grote vreugde dezelfde strategie deelde als ik, en de jongens had voorzien van kleding voor alle omstandigheden.

Een strategie die klaarblijkelijk in de beperkte ruimte die we tot onze beschikking hadden niet echt haalbaar bleek te zijn. En lief en de oudste, die het principe van praktisch inpakken wat beter onder de knie hebben, tot ongeloof stemde. Bij het zien van de enorme bepakking die van ons drietjes de auto in zou moeten zag ik hier zelf wel weer de humor van in.

Dus nadat ik lief er van had overtuigd dat hij zijn vakantie garderobe best een beetje mocht uitbreiden en we voor ons beide een minimaal garderobe hadden ingepakt. Was het de beurt aan de jongens. Een klusje dat lief gewillig op zich nam. Terwijl ik met een glimlach op mijn gezicht aanhoorde hoe de jongens wat tegengas gaven.

Toch werd de klus gauw geklaard en vertrokken we dan eindelijk naar onze vakantie bestemming voor een weekje rust, cultuur, lekker eten en vooral de tijd voor elkaar.

Het zit er weer op!

En wat ik leerde van deze voorbereiding en ons grote kano avontuur, waarover ik in mijn volgende blog meer vertel, is inspiratie voor de dagelijkse dingen in ons leven.

En zeker ook voor hoe we omgaan met ons bedrijf.

Geef een reactie