Geen categorie

GELD Spel sessie

Gisteren had ik een onwijs gave sessie met de deelnemers uit het 365 dagen winst en salaris stappenplan.

Uiteraard hadden we het over het GELD SPEL!

Maar de sessie ging, in eerste instantie tenminste, over de kwartaal afsluiting. De laatste week van juni betekend dat de kwartaal aangifte Q2 weer voor de deur staat.

Eén van de deelnemers zei hierover:

“Het is voor het eerst dat ik me geen zorgen maak over de aangifte. Ik weet ongeveer waar ik aan toe ben. En ik heb het geld gewoon op mijn rekening staan”

Dit was zo mooi om te horen. Maar ook zeker om te zien welke dynamiek dit in de groep naar voren bracht.

Het mooie van deze sessie was dan ook dat de ondernemers elkaar enthousiasmeerde. Zeker voor de nieuwkomers, die nog moeten wennen aan de nieuwe manier van bankboekhouden. En aan het hele idee van meerdere bankrekeningen was dit een mooie sessie.

Maar ook voor mijzelf. Na de sessie zat ik vol energie. Ook ik werd hier enorm blij van want ik vind het prachtig om te zien welke resultaten er door de deelnemers behaald worden.

Dit resultaat en de energie die ik kreeg van deze sessie en het werken met deze prachtige club ondernemers viel ook mijn partner op. Waarop hij zei:

“Nu wordt het dan misschien tijd dat je het voor meer ondernemers bereikbaar gaat maken! Je houd het nog te klein”

En vanmorgen dacht ik daar heeft ie gelijk in. Dus heb ik vanmorgen zitten nadenken en ik heb echt een super gaaf idee. Ik ga je een super gaaf aanbod doen.

Je moet alleen nog wel even wachten.

Dit aanbod ga ik namelijk in september doen. Dan besta ik met VFP Support 1 jaar, reden voor een feestje.

Maar ik beloof je alvast dat jij, als je besluit van dit aanbod gebruik te gaan maken, een totaal andere mindset krijgt over je bedrijf. Je zult merken dat de energie weer terug komt en er weer groei ontstaat om je bezig te houden met de creativiteit die je onderneming nodig heeft.

Maar let wel dit aanbod ga ik alleen doen in september dus hou het in de gaten. Laat alvast een reactie onder deze post achter zodat ik je op de hoogte kan houden. Of kom eens naar één van de kennismakingssessies die binnenkort weer op de evenementenkalender bekend gemaakt zullen worden.

Voor nu… alle deelnemers hebben dit kwartaal winst gemaakt, volgende week gaan wij aan de slag met de winst. En gaan we hier iets leuks mee doen!

Mocht je binnenkort op vakantie gaan dan wens ik je alvast heel veel plezier. Geniet en kom lekker tot rust er staat je nog een enerverend 2e helft 2018 te wachten. Warme groet, Sandra

Geef een reactie