financieel

De BTW discussie

Het voornemen van ons nieuwe kabinet voor het verhogen van het BTW tarief maakt in ons kleine kikkerlandje heel wat tongen los.

Dat we straks met zijn allen meer moeten gaan betalen om een gezonde leefstijl … te kunnen behouden waarin groente en fruit straks als een luxe product kunnen worden beschouwd, stuit menigeen tegen de borst. Om nog maar te zwijgen van de impact die dit uiteindelijk zal hebben op de gezondheid van onze medelanders. Terwijl er al enige tijd behoorlijk in de ziektekosten portefeuille geknepen wordt. De argumenten voor de werkende medemens worden weggeveegd onder het mom van de verhoogde lonen, alleen de gepensioneerde en niet werkende onder ons zouden hier de pijn van voelen.

Gelukkig ontstaan er andere alternatieven, in mijn omgeving wordt begonnen met een ware buurt tuin. Genoeg voor iedereen. Maar natuurlijk is de petitie die rondgaat om de BTW VAN GROENTE EN FRUIT NAAR 0% te laten zaken er een waar heel Nederland achter zou moeten staan. Een gezonde leefstijl moet immers voor iedereen bereikbaar zijn. Doe mee met de petitie van Katja Schuurman

 

 

 

 

Geef een reactie