Gezondheid·Tips

I want to make the rest of My life the best of My life

Durf jij te kiezen voor het beste uit het leven?

Ik koos er voor om zelfstandig ondernemer te worden omdat ik weer passie in mijn dagelijkse leven wilde voelen. Iedere dag weer dat moment wilde beleven waarop ik tegen mezelf kon zeggen “San, je hebt weer lekker gewerkt vandaag”.

In september begon ik met VFP Support. Ik vind het heerlijk om anderen te helpen met de problemen waar ze binnen hun bedrijf tegenaan lopen. Mijn focus ligt op het ondersteunen van zelfstandig ondernemers die zelf met hun administratie aan de slag willen maar nog niet precies weten hoe dit moet. Administratie zoals dit bij jou en je bedrijf past betekend dat je niet meer verzuipt en gefrustreerd raakt bij het doen hiervan. Met jouw persoonlijke stappenplan is administratie een makkie. En houd jij je focus op dat wat jou een ondernemer heeft gemaakt.

Weten hoe ik werk lees hier hoe het precies zit en maak gerust een afspraak door persoonlijk met elkaar in contact te komen weten we of en hoe we met elkaar willen samenwerken.

Verder wens ik je heel veel succes met het vinden van JOU focus.

Warme groet,

Sandra

 

 

 

 

Geef een reactie